bilpleie

Bilpleie er kosmetisk utvendig og innvendig vedlikehold. Polering av bilen holder lakken blank, beskytter og utsetter rustangrep. Bilen bør poleres 2 - 4 ganger pr. år.

Lakkrens

Dersom lakken på bilen din er forvitret og matt, må lakken renses. Dette gjør vi maskinelt, og utføres etter følgende: Vi vasker og tørker bilen utvendig og i dørkarmer. Vi maskerer bilen med tape. Vi renser lakken med spesial maskin.

Polering

Vi polerer bilen med den typen voks som er formålstjenlig.

Hardvoks

Dette er en hard vokstype som vi kan legge på etter vi har polert bilen. Dette forlenger levetiden på poleringen noe.

kampanje

Trygg-Handel – Deres sikkerhet mot svindel!

tecniche di posizionamento sui motoriPersonvern
Webdesign ©2012-18 Web Norge. Innhold © Parko.

 

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Parko AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.